Körsamspel & körcoachning
med Peder Karlsson

Under körfestivalen erbjuder vi två spännande möjligheter för dig och din kör, under ledning av välkända Peder Karlsson.

Peder Karlsson är sångaren, kompositören, arrangören och gitarristen som kanske är mest känd som grundare och medlem i The Real Group 1984–2009.

Men Peder också studerat arrangering och komposition på Musikhögskolan i Stockholm för bl a Ingvar Karkoff, Daniel Börtz och Bengt-Arne Wallin – och det kommer du att få nytta av under Körfestivalen.

Workshop

Under festivalen kommer Peder att leda en spännande workshop där en kör på scenen samspelar med alla körsångare i publiken, på ett annorlunda sätt. Du kommer att kunna boka plats via hemsidan.

Körcoachning

Peder är också en av festivalens körcoacher. Läs mer om hur din kör kan få en ”personlig körcoachning” med nya idéer, konstruktiv kritik och intressanta alternativ på en–två låtar.

Skicka in en kort presenttion av din kör tillsammans med en enkel ljudfil, det går bra att spela in med en vanlig smartphone, så kontaktar någon av våra coacher dig.