Estonian Voices
- vokalensemble från Estland

Estonian Voices är en mycket fräsch vokalensemble, som träffades under på Christmas Jazz Festival 2010, anordnad av Jazzkaar i Estland.

Tanken på att sätta ihop en vokalensemble började under kulturhuvudstadsåret i Tallinns 2011. Estniska Jazz unionen och Jazzkaar festivalen bjöd in Britt Quentin från M-Pact för att börja arbeta med gruppen. Kadri Voorand ombads att leda och arrangera.

De flesta av sångarna är tidigare eller nuvarande studenter i Estonian Academy of Music and Theatre. Tanken var att öva under året och slutligen att ge en konsert tillsammans med Britt från M-Pact vid Christmas Jazz Festival 2011.

Men gruppen fortsatte efter projektet och har gett många konserter, som alla har fått mycket positiv respons. 2013 gav de konserter i alla de största konsertsalarna i Estland tillsammans med Estonian Dream Big Band och den berömda jazzsångerska Datevik Hovanesian. Vid Christmas Jazz 2013 var de gästartister på New York Voices konsert och vann allas hjärtan. Gruppen sjunger mestadels originalmusik.